Dejavnost krepitve ekipe MYDO Sports Sales Departmenta »Povsem naprej«.

2023-08-27

Dejavnost oblikovanja ekipe MYDO Sports Sales Departmenta »Povsem naprej«.


Vreme: Oblačni dnevi poleti

Datum: 26.-27. avgust 2023

Lokacija: Changtai Drifting + domača zabava

Namen: Namen timskih aktivnosti je ustvariti aktivno in odprto družabno platformo za sodelovanje članov tima in izmenjavo izkušenj, da bi izboljšali medsebojni odnos, da bi se lahko vsi bolje razumeli, sprostili pritisk, spodbujali harmonično vzdušje , pripomorejo k nadaljnji krepitvi kohezije med ekipo, spodbujajo interakcijo med člani ekipe in spodbujajo pozitivno energijo med ekipo. Izboljšajte kohezijo ekipe, da olajšate komunikacijo in sodelovanje.

Razpoloženje: dvojno veselje

Changtai Drifting se nahaja v vasi Changtai Shili, mesto Zhangzhou, provinca Fujian, skozi številne padce in ovinke, padec navzgor in navzdol je zelo velik, val je zelo hiter, vse vrste nenavadnih kamnov v potoku, bujni gozdovi na obe strani, ob prijetnem ptičjem petju, sijajnem gorskem cvetju, prinašajo človeku občutek vpetosti v naravo. Driftanje je res super vznemirljivo, mokro, pogumno v hudournike, kajak v notranjosti je pogosto napolnjen z vodo, doživite občutek polovične potopitve, pa tudi zunaj vode, ves lebdi dve uri. Na srečo vreme ne bo zelo vroče, močan dež pa bo prinesel drugačno doživetje. Upam, da ne glede na dobre ali slabe čase lahko ohranite optimističen odnos, sodelujete in na koncu dosežete veselje zmage.

Treadmills
Bikes
Ellipticals

Igraj domačo zabavo, pometi emo stanje, naj domača zabava opere utrujeno, pusti veselo glavo. Poiščite miren kotiček v prostem času, tu razbremenite vse svoje težave, uživajte, nič ni bolj pomembno kot napolniti se!

Treadmills
Bikes
Ellipticals

Sreča je vzeti fante, videti velik svet, izkusiti drugačno igro romana, super kul dobro.

Treadmills
Bikes
Ellipticals

Končno pridi k norcu!! Delajte z vsemi močmi, navdušeni, ko je zgrajena ekipa, skupina ljudi, cesta, ves čas naprej, prihodnost lahko pričakujete, hvaležni, vse dobre stvari.

Treadmills
Bikes
Ellipticals

Čas objave: Sep-07-2023



Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)