Praznovanje 15. obletnice MYDO

2024-07-13


Treadmill

  • 15. obletnica MYDO je bila izjemen dogodek, poln veselja, hvaležnosti in praznovanja. To je bil trenutek za razmislek o prehojeni poti podjetja in počastitev predanih zaposlenih, ki so bili sestavni del njegovega uspeha.

  • Dogodek je poudarila slavnostna podelitev priznanj zaposlenim, ki so poklon zvestobi in delavnosti naših sodelavcev. Nagrade za 15-letnico zaposlenih so bile posebno priznanje za tiste, ki so podjetju ostali predani že od njegovih začetkov. Njihova vztrajnost in prispevek sta bila hrbtenica rasti in dosežkov MYDO.

MYDO 15th Anniversary Celebration

Poslovni direktor

Treadmill

Govor voditelja

MYDO 15th Anniversary Celebration

Pošljite rdeče ovojnice

Treadmill

skupinska fotografija


MYDO 15th Anniversary Celebration
Treadmill
MYDO 15th Anniversary Celebration
  • Obletnica ni bila le dan praznovanja; bil je spomin na kolektivni duh in timsko delo, ki sta MYDO pognala naprej. To je bila ponovna potrditev naše zavezanosti odličnosti in obljuba, da bomo še naprej skupaj rasli in se razvijali.
  • Da ne bi zamudili, smo z 10- in 5-letnimi nagradami zaposlenim izpostavili tudi dragocene prispevke tistih, ki so pomemben del svoje kariere preživeli pri nas. Vsak mejnik je bil praznovan s ponosom in hvaležnostjo.


  • Ob praznovanju obletnice se je podjetje zahvalilo vsem zaposlenim tudi z razdelitvijo socialnih ugodnosti, kot je mleko. Ta gesta je bila znak hvaležnosti za njihov trud in predanost skozi leta.


  • Ko se veselimo prihodnosti, nas navdihujejo preteklih 15 let in predani posamezniki, ki so naredili MYDO to, kar je danes. Še na mnoga leta uspeha in skupnih dosežkov!


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)